Katalog
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 34 47 15

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Gulvlamper

Der er 37 varer.

Gulvlamper i smukke design

I vores lampebutik har vi mere end 100 års erfaring med elektricitet., Vi har et stort online udvalg af gulvlamper i vores webshop. Vi har mange forskellige gulvlamper i webshoppen, og de er velegnet til både hjemmet og på arbejdspladsen. De kan også benyttes som personlige gaver, især til folk der lige er flyttet i en større bolig.

Vi har gulvlamper til enhver smag

Vores gulvlamper kommer i mange forskellige stilarter og prisklasser. Vi har blandt andet de populære Vita lamper, Piet Hein og lamper fra Le Klint. Vores udvalg af gulvlamper er stort og vi garanterer, at vi har noget til din smag.

Vi har metallamper, arkitektlamper, høje og lave lamper, og vi har kendte mærker som blandt andet Texa, Halo Tech, Muuto og Nordlux. Der er med andre ord gulvlamper til ethvert hjem og enhver arbejdsplads til attraktive priser.

Gratis levering ved køb over 499 kroner

Vi tilbyder gratis levering ved køb over kr. 499,-. Dertil kommer, at vi tilbyder 10 % rabat på enhver samlet ordre, som er over kr. 10.000,-. Du kan nemt og enkelt købe lamper med ganske få klik, og hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med din bestilling, så er du velkommen til at kontakte os hos Bennike El A/S.

Du kan ringe på telefon 20 34 47 15, men du kan også skrive til os på info@bennikeshop.dk - selvom du bare ønsker at vide mere eller har spørgsmål.

Varer sidevis

Varer sidevis